Der er ingen tvivl om, at det er muligt at få verdens bedste sommer ved Lalandia Rödby. Her findes et væld af aktiviteter, som hele familien kan kaste sig over, og de findes både inden- og udendørs. For de rigtige vandhunde er der plads til timevis med sjov og leg i det skønne vandland. Selvom det danske vejr godt kan være lidt omskifteligt, så betyder det ingenting i Lalandia. Her er der også god mulighed for at dase i de skønne saunaer.

Nyd sommeren i Lalandia

Når det er sommer i Danmark, så er Lalandia det oplagte sted at besøge. Det er vigtigt at vide, at Lalandia ikke blot ligger i Rødby, men også i Billund. Besøger I Lalandia, så er der også rig mulighed for at opleve mange af de fede udendørsaktiviteter. I kan også nyde den dejlige natur. I Lalandia er der rigtig plads til at få familietid med hinanden, og der er også mange gode muligheder for at blive udfordret. I kan blandt andet køre om kap i vandrutschebanerne.

Sjov for hele familien

Der er altid plads til mange timers sjov med hele familien i Lalandia Rödby. Her er der også masser af plads til at slappe godt af. Man kan sagtens læne sig tilbage i de skønne boblebade, mens det også er muligt at klatre rundt i nogle af de fede udendørsaktiviteter. Der er underholdende aktiviteter for både børn og voksne, og der er ingen tvivl om, at dette er en af verdens bedste legepladser for alle. Der sker altid noget i det skønne Lalandia.

Sommer ved Lalandia vandland